Solo - 89 dagen na de lancering

Wat gaat de tijd toch snel. Bijna drie maanden geleden stelde ik Solo voor in een bomvolle koffiebar genaamd Mokkakapot (go there, people!). Ik heb het al gezegd (waar het hart van vol is ...): het was een legendarische avond. Zoveel good vibes. 

Ondertussen blijft Solo langzaam maar zeker verkopen en blijven de positieve reacties binnenkomen. Het kan natuurlijk dat de mensen die het maar niets vonden, ook niets hebben laten weten. Grootste gemene deler:  het verhaal leest heel vlot en jammer dat het boek niet dikker is. 

Solo heeft het ook geschopt tot in verre buitenlanden als Denemarken, Nicaragua, Australië en Suriname. 

Bart, mede-oprichter van  Spotted by Locals  leest Solo op zijn e-reader in Suriname. Hij vond het heerlijk kurkdroge Brusselmans-humor, maar dan anders. 

Bart, mede-oprichter van Spotted by Locals leest Solo op zijn e-reader in Suriname. Hij vond het heerlijk kurkdroge Brusselmans-humor, maar dan anders. 

Voor wie zin heeft: 1 april neem ik als auteur van Solo (ja, auteur!) deel aan een boekendebat in de Parkbib van Merksem tijdens de Boekenweek van Merksem. Inkom: breng een boek mee dat je kan missen. Geen idee wat ik van mijn eerste debat moet verwachten, maar bekende gezichten in het publiek zijn heel welkom. 

En dat tweede boek, hoe zit het daarmee? Wel, ik ben aan het schrijven. Maar de deadline van de Schaal Sels dit jaar (30 augustus) ga ik niet halen. Als alles goed verloopt dan volgt er die periode een andere, nog veel mooiere gebeurtenis: de geboorte van ons eerste kindje.  Ja, ik weet het, ik ben met mijn gat in de boter gevallen (en u weet natuurlijk in welk merk).