IMG_1116.JPG

Waar droomde jij van als elfjarige?

Ik verbeeldde me graag dat:

- ik ooit de bolletjestrui zou dragen in de Ronde van Frankrijk

- ik ooit als de Belgische Michael Hutchence van INXS perfecte popsingles zou maken en spelen

- ik ooit een echte schrijver zou worden

A-FietserIgor-Scheldebocht-NP-32.jpg

Meer dan dertig jaar later…

… blijkt dat het met de twee eerste dromen niets geworden is. Al ook al ben ik nog altijd een overtuigd fietser, in de stad en ver daarbuiten. En is muziek nog altijd een van de liefdes van mijn leven.

De derde droom werd wel werkelijkheid. Van met plezier opstellen schrijven op school, ging het naar wervende teksten voor reisbrochures in mijn eerste werkervaring. Daarna ging ik bij Visit Antwerpen aan de slag. Daar schreef ik voor websites, brochures, nieuwsbrieven, mailings, persberichten en nog veel meer. Ik werkte ook mee aan communicatieplannen, beheerde verschillende social mediakanalen en zat redactievergaderingen voor.

fullsizeoutput_453d.jpeg

Nu sta ik volledig op eigen benen…

… als zelfstandig tekstschrijver en redacteur. Ik schreef ondertussen meer dan 20 levensverhalen en het receptenboek Het Recept van Mijn Leven, telkens in samenwerking met Zorgbedrijf Antwerpen. Ik werk ook mee aan andere boeken en schrijf voor tal van klanten teksten voor websites, nieuwsbrieven, blogs, artikels, social media en boeken. Tegelijk volgde ik meerdere literaire opleidingen en schrijf ik kortverhalen en langere verhalen. In 2014 werd mijn novelle Solo gepubliceerd. Ik was ook laureaat van enkele schrijfwedstrijden. Momenteel werk ik aan een boek over migraine.