24, New York, Good Fortune (2000)

Ik ruik haar geur al, de vakantie komt me tegemoet. Nog een werkweekje Londen en dan is het zover. Yes! Ik heb alleen nog geen bestemming ... ideeën genoeg maar een beslissing maken is toch zo moeilijk. Ik zal mij hier beperken tot de top 3 die nu in mijn hoofd zit: Egypte, Lanzarote en Berlijn.

En stadsmens dat ik ben, wordt het waarschijnlijk Berlijn. Wordt vervolgd.

Mocht het budget wat groter zijn, ik vloog zonder twijfel en stante pede en zonder omkijken naar New York, de stad der steden, de metropool, het Antwerpen van Amerika. Alleen al om te stappen (wandelen is daar te traag) door de straten, de blocks op en af, door Central Park, langs Chinatown en Little Italy. Meer moet dat niet zijn: een pretzel en een hamburger, oudemannen-schaakwedstrijden volgen in Greenwich Village, met de boot langs het Vrijheidsbeeld, gehurkt meezingen met de hippies aan het John Lennon monument, en zo kan ik wel een blogpost of 27 doorgaan.

I made up my mind: in 2011 ga ik terug naar New York. Maar eerst nog naar Berlijn of toch maar Lanzarote? Damn, kan er iemand deze weegschaal helpen met beslissen?