Scandinavian Travels

We reden naar het Noorden en we kwamen ook weer terug. Onderweg sliepen we in een veel te kleine tent, genoten we van een hittegolf, fietste ik, breide zij, zwommen we in een fjord, aten we gastronomisch, droomden we ervan om ook in Oslo te wonen, lieten we The Bridge links liggen, zagen we kleine walvisjes (denken we toch), lieten we ons benevelen door watervallen, ademden we fijnstofvrije lucht, botsten we met onze kajak bijna op een cruiseschip (bijna dus), gaven we scores aan de mooie vrouwen in Kopenhagen, gingen we op zoek naar Touruitslagen in Zweedse gazetten, lazen we Knausgård en Buwalda, dronken we een veel te dure cocktail met veel te weinig alcohol in op de ferry en werden we aangevallen door een zwaan in Stavanger. 

Kortom, we genoten ervan met volle teugen. In het Noorden voelen wij ons goed en we hopen dat u evenveel liefde koestert voor uw vakantiebestemming.  

Mocht u een zonnig liedje zoeken om naar te luisteren terwijl u de foto's bekijkt, hierbij mijn aanrader: