14, Schoten, Shock Rock (1991)


Als u zich ooit heeft afgevraagd, damn waar heeft die Igor zijn dancefloor-moves toch gehaald? This is the answer:

In mijn slaapkamertje van 3 op 3 meter, met posters van Royal Antwerp Football Club en Erika Eleniak (google daar maar eens wat afbeeldingen van, toen waren Erika's nog hot) aan de muur, de stoel onder de bureau geschoven, de gordijn open zodat ik mijn weerspiegeling kon zien in het raam, mij ervan vergewist dat ik niet zou gestoord worden (mama, ik ga mijn huiswerk maken he) en het cd-singletje van BB Jerome & The Bang Gang (niet per ongeluk afbeeldingen van Gang Bang googlen he, dat is blijkbaar iets anders, ahum) in de cd-speler.

En play. En gaan. Hoe het eruit zag? Stel u iets voor als de pasjes van New Kids On The Block meets MC Hammer meets Queen meets INXS meets The Confetti's. Tiens, zo dans ik volgens mij nog altijd ...

Hey!
Hey You!
Shock!
Shock Rock!