Waarom zou je mij inhuren om jouw teksten te schrijven?

De troeven van een buitenstaander

Of je nu in een bedrijf werkt, actief bent in een organisatie of als zelfstandige aan de slag bent, het is niet altijd makkelijk om helder te communiceren. Als je dagdagelijks bezig bent met je job, zie je vaak het bos niet meer door de bomen. Mijn advies: neem afstand. En maak tijd om te reflecteren. Reculer pour mieux sauter, zeggen de Franstaligen zo mooi.

Helaas is de tijd er niet altijd. Of je bent liever met andere zaken bezig. Dan is het handig om een buitenstaander naar je bedrijf, organisatie of product te laten kijken. Die buitenstaander wil ik graag voor je zijn.

Begrijpelijke, overtuigende en betekenisvolle teksten

Reflecteren zit in mijn aard. Meer nog, ik doe niets liever. Aan mijn bureau met een kop koffie, al lopend in het park, met de fiets onderweg naar een klant, in mijn hoofd blijft het radarwerk draaien. Mijn ervaring als levensverhaalschrijver (met meer dan twintig boeken op het actief) heeft me geleerd om goed te luisteren. En om woorden op een mooie en begrijpelijke manier weer te geven, zodat ze aan overtuigingskracht en betekenis winnen.

oog voor het grotere verhaal

Als je me inhuurt als copywriter of voor een communicatie-opdracht, dan zit mijn beschouwende blik inbegrepen in het tarief. Eerst neem ik tijd om te luisteren naar het grotere verhaal van jouw bedrijf of product. Pas dan zoom ik in en ga ik aan de slag met je tekst. Of het nu voor een brochure is, een website, een nieuwsbrief, social media of een boek, ik ben ervan overtuigd dat mijn aanpak loont. 

HELDERE COMMUNICATIE

Het resultaat? Heldere en betekenisvolle communicatie waar we allebei blij met zijn. Pas dan is mijn opdracht geslaagd. 

Heb je een opdracht of wil je meer weten over mijn werkwijze? Contacteer me en we spreken snel af met een koffie erbij. Samen een toertje lopen of een rondje fietsen is ook een optie.