Fimmers & Friends (2011)

Veerle Fimmers maakt kleren. En ze doet dat graag. Zo graag dat ze ook voor u kleren wil maken. En geef nu toe, kleren heeft iedereen nodig. Daar zijn makkelijk een heel aantal esthetische en klimatologische redenen voor te vinden.

Veerle Fimmers maakt niet zomaar kleren. Ze maakt kleren op maat. Zo neemt ze de tijd om eerst, gezellig en professioneel, te bespreken wat uw wensen zijn. Daarna volgen er nog momenten waarop, weer gezellig en professioneel, kan overlegd worden.

Veerle Fimmers maakt in eerste instantie mannenhemden. Bovendien kan ze de man in kwestie voorzien van kleur en/of stijl en/of imago-advies. Voor dit advies zijn trouwens ook vrouwen welkom bij Veerle.

Veerle Fimmers maakt niet voor niets kleren. Er staat een prijs tegenover. Een uiterst democratische prijs. Daar zal u het, op het einde van de rit, zeker over eens zijn.

Veerle Fimmers maakt haar kleren helemaal alleen. Ze heeft geen illegale Chinezen in dienst. Uw hemd is dus 100% made by Fimmers. Wenst u op een bepaald tijdstip over een bepaald kledingstuk te beschikken, boek dan tijdig een plaatsje in Veerle haar agenda.

Veerle Fimmers heeft vrienden (en is dus helemaal niet eenzaam zoals u misschien dacht bij het lezen van de vorige paragraaf). En die vrienden zorgen (belangeloos want zo zijn ze) voor deze website, foto’s en gezelligheid. Zodat Veerle zich kan focussen op datgene wat ze goed kan. En graag doet. Kleren maken.

Contacteer Veerle Fimmers vrijblijvend via fimmers.friends@gmail.com. U krijgt snel een tof mailtje terug om verder af te spreken.