The Ride - Injured Gazelle

   The Ride Journal is een Brits fietsmagazine dat focust op persoonlijke fietsverhalen, originele illustraties en prachtige fotografie. Voor de negende editie (verschenen in december 2014) schreef ik een stukje over de Retro Ronde van Vlaanderen en mijn val tijdens die koers. Tom Hislop maakte er een fraaie illustratie bij. Andere fietsers die voor deze editie een stukje schreven zijn onder meer Marianne Vos en profwielrenner Nicolas Roche. The Ride Journal bestel je via  hun website  of koop je bij een fietswinkel die het magazine verdeelt. In België is dat voorlopig enkel Exceller Bikes in Brugge. 

 

The Ride Journal is een Brits fietsmagazine dat focust op persoonlijke fietsverhalen, originele illustraties en prachtige fotografie. Voor de negende editie (verschenen in december 2014) schreef ik een stukje over de Retro Ronde van Vlaanderen en mijn val tijdens die koers. Tom Hislop maakte er een fraaie illustratie bij. Andere fietsers die voor deze editie een stukje schreven zijn onder meer Marianne Vos en profwielrenner Nicolas Roche. The Ride Journal bestel je via hun website of koop je bij een fietswinkel die het magazine verdeelt. In België is dat voorlopig enkel Exceller Bikes in Brugge.