35, In De Platenwinkel, A Faint Smile (2001)

Afgelopen zaterdag was het Record Store Day. Ik ging deze heuglijke dag vieren in de FatKat en kocht er, amongst others (Lee Ranaldo, Flying Horseman), Grown Savage van Mauro Pawlowski. Enkel te koop tijdens Record Store Day, enkel op vinyl. Een keigoeie plaat die ik hier natuurlijk niet kan delen want muziek lekken op het net, dat is iets voor een generatie na mij. Het doet me wel reikhalzend uitkijken naar nog eens een volledige soloplaat van Mauro. Songs From A Bad Hat vond ik echt een toppertje en daar mag wel eens een part two aan gebreid worden. Dus Mauro, na de dEUStour, als den Tommy nog eens een filmpje opneemt, misschien, Mauro, misschien?26, Antwerpen, Everybody's Friend (2002)

Ohja, om het af te leren: een voorlopig laatste droomvrouw op backing vocal: Carol van Dyck van Bettie Serveert zingt mee met Mauro op Everybody's Friend. En ze doet dat goed.

Voor de rest is het hier drukdrukdruk. Stel een zin samen met de volgende woorden en u weet wat ik bedoel: presentatie, deadline, Oslo, stress, slaaptekort, kostuum, vriestemperaturen, studentes, interview, powerpoint, visitekaartjes en netwerken. De leestekens en lid-, voeg-, bij- en werkwoorden denkt u er maar bij.

Maar ik recht mijn rug, ik hef mijn hoofd en ik glimlach. Want een lief klein vogeltje is me komen vertellen dat de lente eraan komt. En de lente gaat sinterklaasgewijs vanalles brengen voor mij en voor jullie, nog even geduld!