28, Wilrijk, In The Mood (1939)

uit de krant:

Wie op 10 oktober 2010 (10-10-10) in Antwerpen wil trouwen, is eraan voor de moeite. De stad besliste om de deuren van het stadhuis en de districtshuizen die zondag dicht te houden. "Bovendien liep er bij ons nog geen enkele aanvraag binnen", zegt perswoordvoerder Dirk Delechambre.

en ik wilde zo graag trouwen op mijn verjaardag 10-10-10 ... damn, te laat! ik had ook nog een vrouw moeten zoeken maar dat was wel gelukt denk ik. ik heb ooit iemand gekend die ging trouwen met haar vriend, alles was geregeld maar toen, enkele weken voor de grote dag, liep het mis met de liefde. Maar omdat de zaal al was geboekt, de traiteur al een menu had klaargestoomd en de dj was besteld heeft ze dan maar snel iemand anders gezocht om die dag mee te trouwen! true story!

geen trouw dus op 10-10-10 maar ik ga wel in the mood zijn voor een feestje! even brainstormen met mezelf over hoe dat er kan uitzien ...